Saturday, October 17, 2009

Tagasi Napolisse

Marit:
Ärasõidupäevale omaselt toimus juba enne kukke ja koitu pardal vilgas sebimine. Sellest hoolimata, et ärasõit Napolisse oli planeeritud 6.30-ks ja kogu meie seltskond kohusetundlikult pampudega ettenähtud ajaks kai peal passis, ei olnud italianodel selle asjaga eriti kiiret. Lõpuks toimusid siiski vangerdused erinevate busside vahel, mis lihtinimesele liigkeerulised arusaada ja sõit läks lahti.
Napoli lennujaamas vabanesime tülikamatest pampudest ja siis muudkui linna peale laiama.
Peale kosutavat hommikusööki, mis tegelikult eriti õnnestunud polnudki, irdusid seltskonnast Paavo ja Reilika, kes vajasid lihtsalt puhkust peale eelmise päeva kurnavat lahkumispidu ja põrutavaid sündmusi (Reilika põgenemine kohalike käest ja hilisemad eksirännakud sadamakail).
Ülejäänud seltskond suundus linna. Üsna pea sai selgeks, et see kooslus ühes pundis pole eriti teovõimeline ja toimus hargnemine. Kogunemine oli mõned tunnid hiljem ühes juhtumisi täiesti hubases restoran-baaris. Sel ajal kui järjekordne “välk ja pauk” meid oma tuntud headuses osavalt teenindas, saime aega üle vaadata ka kogutud saagi. Elen ja Sigrid olid kõvasti saapaid jm asju ostnud, Elis oli oma lapsele soetanud armsalt rõõsa koolikoti. Shoppingul oli ka luusereid - Leino, Ants, Kert ja mina, kellel polnud midagi sellist ette näidata, mis siin mainimist vääriks.
Ja ega siis muud kui lennujaama ja Ants Brüsseli ning ülejäänud jõuk Stanstedi poole punuma. Lõpetuseks peab mainima,et peale merel veedetud nädalat osutus lennujaamahotell Stanstedis, kus me viimasel ööl peatusime, täielikuks hügieeniparadiisiks :-)

No comments: