Thursday, February 26, 2009

Paadisõit

Triin:
Hommikul asjad kiirelt kokku ja check-out, lisaks veel kõiksugu arveldused, sh naabrite pesuarvega jauramine ;-) Hüvasti Tabo Cottages! Väga mõnus koht oli…
Aga kell 10 ootab meid ees juba „boat-trip to the waterfall“. Ja meie privaatpaat on uhke!!! Kahju, et meid nii vähe on – oleks vähemalt 30 sõpra sellesse veel lahedasti ära mahutanud ;-)
Ilm on tiba pilvine, aga pole hullu, see ei takista meil päikest võtmast ;-) ja vägagi nauditav on lihtsalt jälgida ümbritsevat loodust.
Miks on järve ümbritsevate mägede tipus vaid üks puuderivi? See on kraatri serv - järsak on ka teisel pool.
Kala- kasvatus
Iga mäenõlv põlluks!
Paari tunni pärast oleme sihtpunktiks olnud kose juures, julgemad (et siis Elen ja Kati) lähevad ka vette. Olles kose ilu ja veerõõme nautinud suuname paadi nina juba Parapati suunas, et seal juba tellitud autosse istuda ja asuda teele Medani poole. Medani jõuame päris hilja õhtul, „lennujaamahotell“, mis meid ees ootab on päris-päris kole. Et meil aga alternatiive pole, siis jääme sinna. Koha peal pakutud õhtueinest loobume ja asutame ennast hoopis üle tee asuvasse KFC-sse. Vahelduseks päris hea valik, peab ütlema ;-) Õhtul kogeme veel „hotelli“ omapärast veevärki teemal 1 dušš maja peale korraga ;-) Aga lõpuks saime ikka kõik pestud! Ja siis magama, et vara-vara alustada teekonda lennujaama.
Uju mis jaksad, aga kosele lähemale ei jõua..

No comments: